BAND meets CHOIR 2023 oefenpakket SOPRAAN

Artikelnummer: 205
Artikel 62 van 64
€ 95,00 (inclusief btw)
Het artikel is nog niet beschikbaar

Het oefenpakket voor de SOPRANEN bestaat uit:

  • de door jou gekozen voorgezongen oefenpartijen (met en zonder jouw eigen zanglijn);
  • de op papier uitgewerkte tekst van alle arrangementen in pdf (lyrics);
  • tips om het oefenmateriaal thuis in te studeren.

BELANGRIJK: luister vóórdat je gaat bestellen goed naar de geluidsfragmenten van deze stemgroep (en zing mee!) om de juiste keus te maken … want het is helaas niet mogelijk om na je bestelling van partij te wisselen! Het kán natuurlijk gebeuren, dat je bepaalde woorden of zinnen in een arrangement net iets te laag of te hoog vindt. Geen probleem … gewoon heel zachtjes zingen of playbacken … er zullen genoeg mensen in jouw stemgroep zijn, die dat gedeelte wèl kunnen zingen.

De genoemde (vaste) prijs is inclusief btw. Verzendkosten zijn niet van toepassing. Daarnaast nemen wij de kosten voor het betalingsverkeer voor onze rekening ... en zorgen wij ervoor dat de royalties en copyrights worden afgedragen.

Zin om vantevoren samen met andere deelnemers aan het CHOIR het hele repertoire door te zingen? Kijk in deze webshop dan even naar de oefensessies, die we vlak vóór het evenement organiseren!

[De arrangementen in dit oefenpakket zijn speciaal op maat gemaakt voor het evenement BAND meets CHOIR en wijken wezenlijk af van de andere (algemene) koorarrangementen in deze webshop.]

 

Meer info op www.bandmeetschoir.nl en https://www.facebook.com/bandmeetschoir/

 

© 2018 - 2024 KOORARRANGEMENTEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel