BAND meets CHOIR 2023 voor-inschrijving SOPRAAN

Artikelnummer: 232
Vorige Artikel 3 van 62 Volgende
€ 50,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Je kunt je nú alvast inschrijven voor het evenement op 14 oktober 2023. Het aantal beschikbare plaatsen is beperktdus door voor-inschrijving ben je verzekerd van deelname in jouw favoriete stemgroep.

De voorinschrijving kost 50 euro. Dit is de eerste betalingstermijn. Hiermee verplicht je je tot deelname en zijn de huisregels (zie www.bandmeetschoir.nl) van toepassing. Het oefenpakket ontvang je per email in het voorjaar van 2023. Nadat je het oefenpakket hebt ontvangen, kun je (uiterlijk op 1 juli 2023) de 2e termijn van 45 euro betalen. Je ontvangt hiervoor een tikkie of factuur.

Het oefenpakket bestaat uit:

  • de door jou gekozen voorgezongen oefenpartijen (met en zonder jouw eigen zanglijn);
  • de op papier uitgewerkte tekst van alle arrangementen in pdf (lyrics);
  • tips om het oefenmateriaal thuis in te studeren.

BELANGRIJK: luister vóórdat je gaat bestellen goed naar de (voorbeeld) geluidsfragmenten van deze stemgroep (en zing mee!) om de juiste keus te maken … want het is helaas niet mogelijk om na je bestelling van partij te wisselen! Het kán natuurlijk gebeuren, dat je bepaalde woorden of zinnen in een arrangement net iets te laag of te hoog vindt. Geen probleem … gewoon heel zachtjes zingen of playbacken … er zullen genoeg mensen in jouw stemgroep zijn, die dat gedeelte wèl kunnen zingen.

De genoemde (vaste) prijs is inclusief btw. Verzendkosten zijn niet van toepassing. Daarnaast nemen wij de kosten voor het betalingsverkeer voor onze rekening ... en zorgen wij ervoor dat de royalties en copyrights worden afgedragen.

[De arrangementen in dit oefenpakket zijn speciaal op maat gemaakt voor het evenement BAND meets CHOIR en wijken wezenlijk af van de andere (algemene) koorarrangementen in deze webshop.]

 

Meer info op www.bandmeetschoir.nl en https://www.facebook.com/bandmeetschoir/

 

© 2018 - 2023 KOORARRANGEMENTEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel