BAND meets CHOIR 2024 voor-inschrijving TENOR

Artikelnummer: 244
Artikel 63 van 64
€ 50,00 (inclusief btw)
Het artikel is nog niet beschikbaar

Je kunt je nú alvast inschrijven voor het evenement op 12 oktober 2024. Het aantal beschikbare plaatsen is beperktdus door voor-inschrijving ben je verzekerd van deelname in jouw favoriete stemgroep.

De voorinschrijving kost 50 euro. Dit is de eerste betalingstermijn. Hiermee verplicht je je tot deelname en zijn de huisregels (zie www.bandmeetschoir.nl) van toepassing. Het oefenpakket ontvang je per email in het voorjaar van 2024. Nadat je het oefenpakket hebt ontvangen, kun je (uiterlijk op 1 juli 2024) de 2e termijn van 49 euro betalen. Je ontvangt hiervoor een tikkie of factuur.

Het oefenpakket bestaat uit:

  • de door jou gekozen voorgezongen oefenpartijen (met en zonder jouw eigen zanglijn);
  • de op papier uitgewerkte tekst van alle arrangementen in pdf (lyrics);
  • tips om het oefenmateriaal thuis in te studeren.

BELANGRIJK: luister vóórdat je gaat bestellen goed naar de (voorbeeld) geluidsfragmenten van deze stemgroep (en zing mee!) om de juiste keus te maken … want het is helaas niet mogelijk om na je bestelling van partij te wisselen! Het kán natuurlijk gebeuren, dat je bepaalde woorden of zinnen in een arrangement net iets te laag of te hoog vindt. Geen probleem … gewoon heel zachtjes zingen of playbacken … er zullen genoeg mensen in jouw stemgroep zijn, die dat gedeelte wèl kunnen zingen.

De genoemde (vaste) prijs is inclusief btw. Verzendkosten zijn niet van toepassing. Daarnaast nemen wij de kosten voor het betalingsverkeer voor onze rekening.

[De arrangementen in dit oefenpakket zijn speciaal op maat gemaakt voor het evenement BAND meets CHOIR en wijken wezenlijk af van de andere (algemene) koorarrangementen in deze webshop.]

Meer info vind je op www.bandmeetschoir.nl en https://www.facebook.com/bandmeetschoir/

© 2018 - 2024 KOORARRANGEMENTEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel