over ons

Even voorstellen, want wij houden nu eenmaal van 'persoonlijk'. En we verkopen geen artikelen, maar een stukje van onszelf.

Herma & Belinda zijn twee enthousiaste en sociaal bewogen vriendinnen, met een passie voor muziek en zingen. Na een indrukwekkende ervaring (zangworkshops voor borstkanker-patiënten) in 2015 besloten wij om onze droom te gaan leven. Dankbaar kijken we terug op onze carrières in het bedrijfsleven … maar nu volgen wij ons hart en brengen we onze passie en talenten bij elkaar. We omarmen de bijbehorende onzekerheid, want loslaten betekent voor ons vrijheid en nieuwe kansen.

Onze leeftijd (40+) verraadt al dat we over de nodige levenservaring beschikken. Een flinke persoonlijke ontwikkeling was nodig om uiteindelijk in onze kracht te komen. Zingen en muziek is voor ons het beste middel gebleken om “uit het hoofd, naar het hart” te gaan. Contact maken met jezelf: wat voel ik, wat wil ik, waar zit mijn angst of zorg, waar ben ik goed in, waar word ik blij van, hoe haal ik het beste uit mezelf? DURVEN UITEN, contact maken met je omgeving en echt gaan genieten ... daar gaan we voor. En dat willen we heel graag met anderen delen.

Onze samenwerking en vriendschap kenmerkt zich door respect, openheid, vertrouwen en elkaar het beste gunnen. Wij maken muziek vanuit ons hart; samen zijn we sterk en genieten we dubbel. Zingen met passie (beleven en overdragen), daar streven wij naar. We hebben ons analytische vermogen goed ontwikkeld, kunnen snel een vinger op een zere plek leggen en tactvol spiegelen. Zo houden we ook elkaar scherp en behoeden we elkaar voor valkuilen. Koetjes en kalfjes zijn prima op z’n tijd, maar diepgang is meer ons ding. We kunnen in tranen uitbarsten als we een gevoelig nummer zingen; we zijn krachtig vanuit onze kwetsbaarheid. En soms … slaat onze girlpower door in lekker eigenwijs zijn.

        

Door wie wij zijn en door onze passie voor zingen te delen met anderen, creëren wij een veilige omgeving om mensen te laten voelen dat ze er mogen zijn. Als wij daar een bijdrage aan mogen leveren en het effect zien, dan worden wij daar niet alleen heel blij van, soms ook een beetje verlegen. Want is dit niet waar het in het leven écht om draait? Gezien worden en ertoe doen! Wat ons betreft wel.

Dirigeren is een vak, een kunst! Ook dat doen wij op onze eigen(wijze) manier. Wij staan 3 avonden in de week met z’n tweeën voor een koor (alleen dat is natuurlijk al best wel een beetje vreemd) en we helpen de mensen samen te zingen en ervan te genieten. Onze “singers” ervaren onze manier van werken als een warm bad … en gaan iedere week vol energie naar huis. Voor ons is dat genoeg.

Muzikale groet, Herma & Belinda

 

Wij hebben onze koorarrangementen en deze webshop natuurlijk niet zonder hulp van anderen kunnen maken. Onze dank gaat uit naar:

  • Fotografie: Lena Fotografie (Hoevelaken) en Jan Bertelink (Almere)
  • Geluid: Zangstudio Try Out (Amersfoort) & Mediasaloon (Zeewolde)
  • Zang: Ferry Dinkelaar
  • Muziek: Tency Music, Vivian Tjin (muzikant)
  • Copyrights lyrics: Warner Chappell Music, Universal Music Publishing Group, CTM e.a.
  • Auteursrecht: Buma/Stemra
  • en last but not least: alle SINGERS van S(w)ing your heart out!

 

© 2018 - 2024 KOORARRANGEMENTEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel