songtekst

 

 

Bladmuziek (notenschrift) verstrekken wij niet. Om onze arrangementen te kunnen zingen, is het dus niet nodig om noten te kunnen lezen. Goed luisteren, de kracht van herhaling, klankvoorstelling opslaan en vóelen ... dat is het vertrekpunt.

Wij werken ons arrangement wel zo duidelijk mogelijk uit in tekst, op papier. Dit maakt het voor de koorleden makkelijker om thuis te oefenen.

Bij iedere bestelling ontvang je een uitgewerkte tekst van het koorarrangement (lyrics), die je online onder het opgegeven aantal koorleden kunt verspreiden. Klik voor een voorbeeld.

Tijdens repetities projecteren wij de lyrics op een groot scherm, waarop iedereen zicht heeft. Geprinte songteksten mogen onze singers dus ook niet meenemen naar de repetities. 

Want ja, als je allemaal naar het papier in je handen gaat staren … hoe wil je dan contact maken met elkaar, met de dirigent, met het publiek, met jezelf … en vanuit je gevoel zingen en bewegen??


En vermoeden wij op een bepaald moment dat de groep de songtekst niet meer nodig heeft, dan zetten we de projector gewoon uit.

 

 

 

Voor onze singers met koorervaring was deze eigen(wijze) manier van werken even wennen, maar ze willen ècht niet anders meer!

 

 


 

[De copyrights voor de arrangementen (lyrics) in deze webshop worden door ons afgedragen. Ook projectie op een scherm is toegestaan. Je hoeft bij je bestelling alleen maar een paar gegevens over jullie zanggroep aan ons door te geven.]

 

© 2018 - 2024 KOORARRANGEMENTEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel